dilluns, 3 de juny del 2019

Excursió a la zona volcànica de la Garrotxa.


El divendres, dia 31 de juny, els nois i noies de cinquè de primària vam anar d’excursió a la Zona Volcànica de la Garrotxa per tal de completar els continguts treballats a classe a l’àrea de Medi. En aquesta sortida, ens van acompanyar dues guies: la Magda i l’Olga.

Una vegada allà, vam esmorzar per agafar forces donat que ens esperava una bona caminada fins al mateix cràter del volcà de Santa Margarida. Després del recorregut, vam tornar a l’autocar i vam anar a la Fageda d’en Jordà. Tot seguit, ens vam dirigir al Museu dels Volcans, en el qual vam poder conèixer, d’una banda, l’origen i funcionament dels volcans i terratrèmols, i de l’altra, els principals ecosistemes de la Garrotxa. Mitjançant un audiovisual i un simulador, vam poder experimentar la sensació de viure un terratrèmol!

En acabar, ja teníem gana i allà mateix, al Parc Nou d’Olot, vam dinar. Va ser una sortida interessant que ens va permetre conèixer de prop el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica i un dels parcs naturals més importants que tenim a Catalunya. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada