dimarts, 9 d’abril del 2019

Excursió al Parlament i al Camp Nou.


El dia 5 d’abril, els nois i les noies de cinquè hem anat d’excursió a Barcelona amb l’objectiu de conèixer de prop el Parlament de Catalunya, la institució que representa la ciutadania i, d’aquesta manera, completar els continguts treballats a l’aula a l’àrea de Coneixement de Medi Social i Cultural.

Allà ens ha atès la Montserrat, una guia dels serveis educatius, la qual molt amablement ens ha acompanyat per les diferents dependències (Hemicicle, Sala dels Passos Perduts ...) i ens ha explicat la història de l’edifici i el seu funcionament. Com que hem seguit amb molta atenció i hem participat activament, ens ha deixat baixar per l’Escala d’Honor!

Al Camp Nou, hem recorregut els racons més emblemàtics de l’estadi del FC Barcelona: el túnel de jugadors, l’àrea de les banquetes a peu de gespa, la sala de premsa, el vestuari de l’equip visitant, les grades, les cabines de premsa. Tanmateix, en el museu hem viatjat per la història del club a través de les sales multimèdia i de les diferents vitrines de trofeus i objectes. Ha estat una excursió que hem viscut molt intensament i que recordarem sempre!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada