dimarts, 21 de març del 2017

Excursió al Parlament de Catalunya i al Camp Nou.


El dia 17 de març, els nois i noies de cinquè hem anat d’excursió a Barcelona per tal de conèixer més de prop el Parlament de Catalunya, la institució de la Generalitat que representa els ciutadans i les ciutadanes del nostre país.

Una vegada allà, ens ha rebut en Sergi. Molt amablement, ens ha acompanyat per les diferents dependències de l’edifici (Saló de Sessions, Saló dels Passos Perduts, Saló dels Canelobres ...) i ens ha explicat la seva història i el funcionament. A l’Hemicicle, li agraïm molt la gentilesa que ha tingut de deixar-nos asseure en els escons dels diputats i diputades! Tanmateix, ens ha felicitat per l’atenció que hem mostrat i per la participació en el moment de les preguntes. Ha estat una visita molt interessant!

La visita al Camp Nou ha completat l’excursió. L’emoció ha estat a flor de pell mentre recorríem les seves instal·lacions: túnel de vestidors, la sala de premsa, el passadís d’accés al camp on es troben les banquetes a peu de gespa, la graderia, la sala dels comentaristes, el museu, la botiga ...

El dia radiant ens ha permès dinar tranquil·lament a la zona de la Cascada del Parc de la Ciutadella.

Hem viscut tots plegats un dia molt intens!!!