dilluns, 6 de novembre del 2017

Excursió al Montseny.


El dia 3 de novembre, els nois i noies de cinquè vam anar d’excursió al Parc Natural del Montseny, per tal de conèixer un dels massissos més emblemàtics de Catalunya i així completar els continguts treballats a l’àrea de Coneixement del Medi.

La primera parada la vam fer al coll de Sant Marçal, on vam esmorzar. Les guies que ens acompanyaven ens van fer les primeres explicacions a fi de situar-nos en un marc incomparable.

Després d’haver-nos col·locat al voltant de la Taula dels Tres Bisbes i d’haver escoltat amb molta atenció la llegenda, ens vam dirigir a peu fins a la Font Bona, el naixement de la Tordera.

A continuació, vam tornar a pujar a l’autocar per tal de desplaçar-nos fins a Santa Fe del Montseny. A Can Casades, el centre d’informació del Parc, ens van projectar un interessant àudio-visual sobre la presència de l’ésser humà en aquells indrets al llarg de la història. 

Vam dinar a la zona de picnic, i tot seguit, vam fer un recorregut per la fageda que envolta el pantà. Allà vam participar activament en un joc dels sentits.

Una climatologia excel·lent ens va permetre gaudir plenament d’un magnífic paisatge de tardor.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada