dilluns, 25 de maig del 2015

Cantània 2015

El passat diumenge, dia 24 de maig al matí, l’alumnat de cinquè del nostre centre va participar un any més, conjuntament amb altres escoles de la ciutat i comarca, a l’activitat musical Cantània, organitzat per l’Auditori de Barcelona. 

Enguany, el nom de la composició musical ha estat “Al bell mig de la terra”. En Xavier Bosch n’és el seu compositor i la Carlota Subirós, la guionista.

 En Khalil, un noi d’origen africà que fa poc temps que viu en una ciutat del sud d’Europa, està fascinat per una cosa que ha vist per primera vegada a la vida. És una bèstia gegant, un paisatge de llum i de colors, una extensió d’aigua increïble. És la mar Mediterrània, que ha estat durant milers d’anys lloc de trobada per a viatgers, comerciants, músics, poetes, emigrants… Un mar situat “entremig de les terres”, al bell mig de la terra, que conté simbòlicament molts valors essencials de la cultura, de la natura, de la història i del nostre present més immediat… Al mar, tot s’hi escriu i tot s’hi esborra. El mar és la memòria del món… 

En aquestes imatges, es poden veure els autèntics protagonistes preparant-se per entrar al Teatre Jardí i en diversos moments de l’assaig abans de l’actuació davant de les famílies i el públic en general. Cal dir que tots els nois i noies s’han implicat moltíssim durant tot el temps de preparació perquè l’espectacle resultés un èxit. De ben segur, que l’experiència viscuda haurà estat inoblidable.

L’enhorabona a tothom qui ho ha fet possible !!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada